Oczywiście! Jeżeli zalogujesz się na swoje konto i przejdziesz do sekcji „Historia zamówień”, będziesz mógł wysłać powtórnie każde wcześniej złożone zamówienie. Wystarczy nacisnąć przycisk „Zamów ponownie” znajdujący się przy odpowiednim zamówieniu, a zostaniesz przeniesiony prosto do strony płatności. Na tym etapie do zamówienia można jeszcze dodać inne produkty lub przejść prosto do kasy.