Odmiana Biscotti: słodka, orzechowa i podnosząca na duchu
Nie, nie mówimy o toskańskich ciastkach migdałowych, chociaż. Jednak odmiana Biscotti nadal oferuje słodki i orzechowy smak kojarzony z tym słynnym włoskim przysmakiem. Przygotuj się na duże plony i podnoszący na duchu haj, który przygotuje Cię na nadchodzący dzień.
Nasiona marihuany Biscotti: potomstwo Gelato 25 i South Florida OG
Ta słodka uczta pochodzi z dość szczególnego połączenia. Nasz wykwalifikowany zespół hodowców rozpoczął ten projekt od legendarnej genetyki Gelato 25. Ta wyjątkowa odmiana pochodzi od oryginalnej Gelato, która jest potomkinią nasion Sunset Sherbet i Thin Mint Girl Scout Cookies. Następnie dodano do tej genetycznej mieszanki Florida OG (Lemon Thai x Hindu Kush), która oszałamia wysokim poziomem THC. Te odmiany rodzicielskie stworzyły odmianę marihuany o profilu złożonym w 80% z genów indica i w 20% z genów sativa.
Smak i efekty odmiany Biscotti
Jej imię mówi wszystko. Ta hybryda, w której dominuje indica, zapewnia doskonałe walory smakowe i aromatyczne. Słodki, orzechowy smak dominuje w tej mieszance, a w tle można wyczuć nuty pieprzu, oleju napędowego i owoców. Wkrótce po tym, jak te kuszące smaki zaczną słabnąć, poczujesz, jak pojawiają się twórcze i podnoszące na duchu efekty. Zawartość THC na poziomie 25% zapewnia, że efekty utrzymują się wystarczająco długo, abyś mógł je dobrze wykorzystać.
Cechy wzrostu feminizowanych nasion marihuany Biscotti
Nasze nasiona marihuany Biscotti produkują rośliny średniej wysokości, które oferują satysfakcjonujące plony. Ma morfologię charakterystyczną dla roślin indica, z krzaczastym baldachimem i szerokimi liśćmi. Rośliny uprawiane w pomieszczeniach osiągają wysokość do 120 cm, ale można je wyszkolić do wysokości 80 cm. Po 8–10 tygodniach kwitnienia przy odpowiednim oświetleniu i optymalnym harmonogramie nawożenia można spodziewać się plonów w wysokości do 550 g/m². Na zewnątrz ta odmiana korzysta z większej przestrzeni i może urosnąć do 180 cm. Przygotuj się na ogromne zbiory, około 550–650 g na roślinę w październiku.